lauantai 19. elokuuta 2017

Mistä minä en puhu -näyttely Stoassa

Onko Stoan kulttuurikeskus lähiössä, onko Itis lähiötä? Lähiöissä on myös lähiöiden ihmisten yhteisiä ja yksityisiä näyttelyitä, laittomia ja laillisia graffiteja, yhteisötaidetta, pihajuhlia, kyläjuhlia. Lähiöissä on myös työtiloja kirjastoissa vähävaraisille kirjailijoille ja muille taiteilijoilla kun on ilmainen langaton internet sekä sähkövirta kulkee ;) Tästä suuri kitos! Kiitos!
    Tässä hieman maistiaisia: Mistä minä en puhu -näyttely Stoassa huhtikuussa 2017, valokuvaaja Satu Ylävaara,  Satu Ylavaara Photography:                                                                © Satu Ylävaara 2017

Lainaus: "Kutsu nuorille taiteentekijöille: Nuori taide 2017 -yhteisnäyttely Galleria Stoassa 26.4.-12.5. Nuorisoasiainkeskus kokoaa nuoria taiteentekijöitä esittämään teoksiaan Stoan gallerian yhteisnäyttelyyn. Näyttelyn teemana Mistä minä en puhu."

Mistä minä en puhu, näyttely Stoassa, näyttely, Stoassa, Stoa, itä-Helsinki, hell, helvetti, lähiö, Lähiöhelvetti, suburbia, #lähiöhelvetti #lähiö on hima


Lähiöhelvetti-häsä ( eli hashtag, risuaita ) syntyi ja jatkuupi ironisena muistutuksena ja / tai kannanottona, kuinka lähiö voi olla monipuolinen, itseasiassa lintukoto, jopa Impivaara, jossa on assyrialaisia lehmiä ja kyyttöjä, aaltoilevan viljapellon sylejä ( kellarihumppa-lainaus) kiipeilyjä ja auringonlaskuja, hiekkarantoja, mäntyisiä hölkkäpolkuja, pupuja ja fasaaneita. Lähiöissä voi olla ihanaa etnistä, edullista kasviruokaa, kuten Tukholman lähiöissä. Helsingin Kontulasta on tullut oikein helmi, jossa ihanaa nepalilaista kasvisruokaa ja sekä UFF että kierrätyskeskus. Harmi että divari on poistettu - siitä pitkä miinus. Kontulassa kyllä myös näkee millä aineella itte kukakin käy, ja lähiöllä on tasoja - onneksi hipsterit - nuo nykyajajn jupit - eivät ole pilanneet tätä! Eivätkä grynderit! Tässä kuvia yleisesti lähiöistä, mutta alla just Pihlis eli Pihlajamäki, peruslähiö Helsingistä, entinen koti.... Pihlikseen lasken Viikin, Viikinmäen ja Pihlajiston mutten sentää Malmia enkä muuta ;)


Lähiöhelvetti, lähiö, helvetti, suburbia, hell: On my pinterest:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti