keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kanneltalo saa jäädä paikoilleen. Vai saako?

Kannelmäki on hyvin musikaalinen paikka, kadunnimet nyt ainakin. Kulttuurikeskus Kanneltalo sijaitsee osoiteeessa Klaneettietie 5, Sitratorilla, Kannelmäessä. Kuvauspäivä 10.12.2017, aurinko oli tietenkin laskenut. Verkossa on hyvin tietoja milloin Kanneltalo, Gamlasgåden, on auki ja missä se sijaitsee, mutta siihen voisi laittaa reittiopas -linkin, eli miten sinne pääsee julkisilla kulkuvälineillä. Eikä ajo-ohjetta luontoa tuhoavilla tyhmillä pikkuautoilla.

Pytinki on vuodelta 1992, ja sen on suunnitellut arkkitehti Pekka Salminen.

Kanneltalo esittelee itsensä sivuillaan:

"Kanneltalo on  rouhea teatteri- ja konserttitalo Kannelmäen aseman vieressä. Saapuessasi Kanneltaloon kohtaat Sitratorilla elämän koko kirjon. Kanneltalon ovi on auki kaikille.

Taloa isännöi Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, joka vastaa teatteri- ja konserttisalin, gallerian ja aulatilan vuokraamisesta sekä ohjelmatarjonnasta ja koordinoi talossa järjestettäviä taidekasvatusprojekteja. Toimiala tarjoaa myös talon kirjasto- ja nuorisopalvelut."











                                                © Satu Ylavaara Photography 2017

 helsinki, lähiö, lähiö on hima, Lähiöhelvetti, Lähiöhelvetti-häsä, lähiössä, lähiösä, rakas lähiö, joulukuu, ostari, ostarilla, juna-asema, assalla, Kannelmäki, Kanneltalo, kulttuurikeskus