maanantai 27. joulukuuta 2021

Miltä lähiöhelvetti ja lähiö, mun koti näkyy Elävässä arkistossa?

Nyt on tapetilla Maunula, nostalgisessa katseessa. Miltä lähiöhelvetti ja nätti lähiö, mun koti, betonihelvetti näkyy Elävässä arkistossa?







 Ja Elävästä Arkistosta:

MOT: Maunulan ostari-blues Julkaistu: 19.1.2009 Ohjelmasta: MOT: Ostari-blues
Ohjelman tekijät: Tuottaja: Matti Virtanen,Toimittaja: Martti Backman,Kuvaussuunnittelija: Marco Hyvärinen,Kuvaussuunnittelija: Jari Pussinen,Kuvaussuunnittelija: Tapani Sillanpää,Kuvaussuunnittelija: Sasha Silvala,Leikkaaja: Minna Nuotio,Graafinen suunnittelija: Petri Kärenlampi,Arkistotoimittaja: Outi Kortelainen,Ohjaaja: Kaijaleena Rajatora,Tuotantopäällikkö: Kaijaleena Rajatora,Kuvaussihteeri: Reetta Keinänen
Embed Jatka MOT: Maunulan ostari-blues
Jari Aarnio kertoo huumepoliisin työstä Julkaistu: 19.4.2000 Ohjelmasta: Punainen lanka: Jari Aarnio
Valjakkala kiinni Julkaistu: 30.11.2006 Ohjelmasta: TV-uutiset ja sää
Muttei kokonaan negatiivista vellomista: " Kirka Babitzin aloitti esiintymiset 5–6-vuotiaana soittamalla hanuria vanhuksille. Viisikymmentä vuotta myöhemmin laulaja sanoi joutuneensa toiminaan jopa suomalaisten psykiatrina. Kestosuosikki käy 1990- ja 2000-lukujen haastatteluissa läpi vaiheitaan. Valoa ikkunassa -ohjelmassa vuonna 1997 Kirka eli Kirill kertoo, kuinka sai haitarin emigranttien vanhainkodissa olevalta isoäidiltään. Hän kävi myös pianotunneilla, kunnes kieltäytyi pesemästä käsiään ja joutui lopettamaan. Sammy-veli oli tsupparina musiikkikaupassa ja toi kotiin levysoittimen ja levyjä. Rock´n´roll sytytti. Maunulan koululta löytyi bändi The Creatures, johon Kirka otettiin laulajaksi, kun Sammy ei suostunut. Iskelmä-lehdessä oli Kirkasta juttu otsikolla "Maunulan Beatle", ja suosio alkoi nousta. "